MÜSİAD heyeti Almanya iş gezisinden döndü

MÜSİAD heyeti Almanya iş gezisinden döndü


KAYSERİ (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından 18-22 Nisan tarihlerinde Almanyaya düzenlenen iş gezisi tamamlandı.
     Gezi hakkında değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, dünyanın en büyük fuarlarından olan BAUMA İnşaat Makine ve Malzemeleri Fuarını ziyaret ettiklerini, iş görüşmeleri yaparak, fabrika ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.
     MÜSİAD Münih temsilciliği tarafından Bauzentrum Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda da, sektörel bilgiler aldıklarını ifade eden Çolakbayrakdar, KOSGEB desteğiyle düzenledikleri gezinin oldukça yararlı geçtiğini anlattı.
     Çolakbayrakdar, inşaat sektörünün beraberinde pek çok sektörü de tetiklediğini, bu yönüyle katma değeri yüksek bir sektör olduğunu ifade ederek, "Gezi, yapı sektöründe, dünya ölçeğindeki genel durumumuzu kıyaslamamız açısından objektif veriler sundu. Bu tür organizasyonların, yenilikleri takip açısından büyük faydaları oluyor, MÜSİAD olarak üyelerimizi, sektörel gelişimlerden haberdar etmek amacıyla faaliyetlerimizi sürdüreceğiz- diye konuştu.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber MÜSİAD heyeti Almanya iş gezisinden döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER