Müslüm Gürses için helva dağıttı

Müslüm Gürses için helva dağıttı -Kastamonuda Müslüm Gürsese benzerliğiyle dikkati çeken Ali Subaşı, sanatçının vefatı dolayısıyla helva dağıttı -Subaşı: -Türkiyenin gönlüne kazınan Müslüm Gürses, bizlere bıraktığı eserleri


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Pınarbaşı ilçesinde Müslüm Gürsese benzerliğiyle dikkati çeken Ali Subaşı (67), sanatçının vefatı dolayısıyla helva dağıttı.
     Subaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gürsesin vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduğunu belirterek, Türkiyenin gönlüne kazınan sanatçının bıraktığı eserlerle yaşayacağını söyledi.
     Cenaze törenine reklam olarak algılanmaması için katılmadığını ifade eden Subaşı, ilçe merkezinde öğle namazının ardından vatandaşlara irmik helvası dağıttığını anlattı.
     Subaşı, yıllar önce katıldığı televizyon programında Müslüm Gürses ile telefonda konuşma şansı yakaladığını aktararak, Konuşma esnasında Müslüm Gürses, beni görmeyi çok istediğini söylemişti. Sağlığında babayla yan yana gelmeyi çok istemiştim ancak nasip olmadı. Beni görenler Müslüm Gürsesi görmüş gibi oluyor. Artık ben de babanın hatıralarına layık olmaya çalışacağım. Türkiyenin gönlüne kazınan Müslüm Gürses, bizlere bıraktığı eserleriyle yaşayacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Hatice Karakaş / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Müslüm Gürses için helva dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER