Saruhanlı Belediyesi 3 yeni hizmet aracı

Saruhanlı Belediyesi 3 yeni hizmet aracı satın alacak


MANİSA (A.A) - Saruhanlı İlçe Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılması amacıyla kanal, su tankeri ve vakumlu yol süpürme aracı satın alacak.
     Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisanın Büyükşehir olmasıyla Saruhanlı Belediyesinin hizmet götürdüğü sınırların köy ve beldelere uzanacağını kaydetti.
     Bu kapsamda geleceğe dönük planlar yaptıklarını dile getiren Yaralı, bunun ilk somut örneğini hayata geçirerek belediyeye 3 yeni hizmet aracı almaya karar verdiklerini kaydetti.
     Konuyu belediye meclis toplantısında da görüştüklerini, araçların satın alınması için İller Bankasından kredi kullanılması konusunda onay aldıklarını ifade eden Yaralı, 3 yıl vadeli 700 bin lira kredi kullanacağız. Bu kredi ile 3 yeni hizmet aracını belediyemize kazandırmış olacağız. Bu araçların üçü de ihtiyaç, özellikle kanal açma aracına ileriki yıllarda daha fazla ihtiyaç duyacağız. Çünkü yeni faaliyete geçen, geçmekte olan kanalizasyon şebekemiz var. Bu araç şebeke tıkanıklığı acil durumlarda kullanılacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Saruhanlı Belediyesi 3 yeni hizmet aracı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER