Mut Belediyesine greyder desteği

Mut Belediyesine greyder desteği


MERSİN (A.A) - Mut Belediyesine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince greyder hibe edildiği bildirildi.
     Belediye Başkanı Murat Orhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye araç parkının her geçen gün geliştiğini söyledi.
     Araç parkının, gerek hibe yoluyla, gerekse kendi imkanlarıyla alınanlarla zenginleşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Orhan, hizmet kalitesinin aynı oranda arttığını ifade etti.
     Orhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bir greyderi hibe ettiğini bildirerek, "Artık üç greyder ile hizmet vereceğiz. Daha önce de Ankara Büyükşehir Belediyesinden hibe olarak bir greyder almıştık. AK Parti belediyeleri gerçekten marka belediyeler. Kendi bölgelerinde olduğu kadar, Türkiyenin her yerinde çalışmaları ve yardımları oluyor. Bütün bu hizmetleri yapanlardan ve yaptıranlardan Allah razı olsun."
     Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Büyükşahine desteklerinden dolayı teşekkür eden Orhan, "Mersinde en hızlı gelişen ilçe Mut. Belediyemiz de marka belediyecilik olma yolunda, kendini ispatlamaya devam edecektir. Ayrım yapmaksızın insanlarımıza hizmet edeceğiz. Verilecek en güzel cevap, hizmet yapmaktır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Güler / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Mut Belediyesine greyder desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER