Naksan Holdinge ziyaret

Naksan Holdinge ziyaret -Fiba Holding ve Fibabanka Yönetim Kurulu Başkanı Özyeğin: -Gaziantep bizim için çok önemli bir bölge


GAZİANTEP (A.A) - Fiba Holding ve Fibabanka Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlunu ziyaret etti.
     Holdingten yapılan açıklamaya göre, Nakıboğlu ve Özyeğin ziyarette, ekonomik konular üzerinde olumlu bir görüşme yaptı.
     Özyeğin, ziyaretteki konuşmasında, Fibabankası olarak yeni kurulan bir banka olduklarını anımsattı.
     Gaziantepe ilk şubelerini açmak için geldiklerini ifade eden Özyeğin, Gaziantep bizim için çok önemli bir bölge. Sanayisi olsun, şehir olsun çok üst düzey bir konumdadır ifadelerini kullandı.
     Türk bankacılık sektöründeki en iyi sistemlere yakın bir sistemi Fibabankada kurduklarını bildiren Özyeğin, 2012 yılı başında Anadoluya açılma kararı aldıklarını belirterek, hedeflerini emin adımlarla gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Nakıboğlu da ziyaretin iki taraf için olumlu geçtiğini dile getirdi.
     Ziyaretin sonunda Nakıboğlu, günün anısına Özyeğine bakır işleme vazo hediye etti.
     Naksan Holding binasında gerçekleşen ziyarete, Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Murat Dinç, Gaziantep Şube Müdürü İskender Şahin ve Yönetmen Ahmet Bilgin, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Nakıboğlu, Bahaeddin Nakıboğlu, Emre Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Danışmanı Yavuz Akyol, Finans Müdürü Murat Yetkin, Nakit ve Fon Yönetim Müdürü Arif Kuğu ve Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa katıldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Naksan Holdinge ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER