Nazilli Fen Lisesi, Aydın il genelinde

Nazilli Fen Lisesi, Aydın il genelinde birinci sırada yer aldı


AYDIN (A.A) - Nazilli Fen Lisesi, açılışının ikinci yılında Aydın ilinde il birincisi olmayı başardı.
     Okulda düzenlenen ödül töreninde, öğrenciler ödüllerini, AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkan Vekili Vahit Aysan, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercanın elinden aldılar.
     Törende konuşan AK Parti Aydın milletvekili Gültekin Kılınç, öğrencilere fen lisesine girme başarısını göstererek büyük başarılara imza attıklarını belirtti ve Sizler Aydının ve Nazillinin gururusunuz. Aldığınız başarılar bizim için çok önemli. Şu anda ülkemizin en seçkin öğretmenlerine sahipsiniz. Bunun kıymetini bilerek daha çok çalışın dedi.
     Kaymakam Mehmet Okur da Nazilli Fen Lisesinin, 2013 yılında Aydın genelinde yapılan Performans Değerlendirme Sınavında, kurum bazında Aydın İl genelinde 9. Sınıflarda 120 sorudan 97.66 net ile il birincisi, 10. sınıflarda 160 soruda 120.37 net ile il ikincisi olma başarısını gösterdiğini söyledi.
     Okul Müdürü Ahmet Oruç ise başarının tesadüf olmadığını ifade ederek, Bu başarının sağlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimi en içten duygularımla kutlar, kendilerine teşekkür ederim dedi.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz/ Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Nazilli Fen Lisesi, Aydın il genelinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER