Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı

Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı -AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: -Merhum Erbakanın ülkemizin ve milletimizin geleceğine dair hedefleri, hoşgörüsü ve insan sevgisi öyle büyüktü ki; yılmadan, bıkmadan, yorulmadan yoluna


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Merhum Erbakanın ülkemizin ve milletimizin geleceğine dair hedefleri, hoşgörüsü ve insan sevgisi öyle büyüktü ki; yılmadan, bıkmadan, yorulmadan yoluna devam etti. Bizlere de sabır, azim ve hizmet yolunda cesarette örnek oldu dedi.
     Coşkun, Necmettin Erbakanın, vefatının ikinci yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, değerli hocamızı belki yaşarken iyi tanıyamayanların ve onu anlayamayanların olduğunu, fakat kendilerinin onu iyi bildiğini ve hayırla yad ettiğini belirtti.
     Türk siyaset sahnesinde derin izler bırakan Erbakanın her söylediğiyle hafızalarda iz bıraktığını ifade eden Coşkun, şunları kaydetti:
     Hocamız, öncelikleri ahlak ve maneviyat üzerine kurulu olan geleceğimizin, büyük Türkiyenin özgürlüğünün en büyük savunucularından biriydi. Bugün ülkemizin idaresinde söz sahibi olan siyasetçilerimizin yetişmesinde ve hizmetinde onun büyük katkısı ve emeği vardır. İnancın, azmin, kararlılığın ve sabrın ne demek olduğunu bizlere öğreten, hoşgörünün bir siyasetçi için önemini en iyi gösteren ve uygulayabilen bir liderdi. Zor zamanda zor koşullar altında ülkemize ve milletimize önemli hizmetleri olmuştu. Merhum Erbakanın ülkemizin ve milletimizin geleceğine dair hedefleri, hoşgörüsü ve insan sevgisi öyle büyüktü ki; yılmadan, bıkmadan, yorulmadan yoluna devam etti. Bizlere de sabır, azim ve hizmet yolunda cesarette örnek oldu. Merhum Hocamızı hürmet ve hasretle anıyor, kendisine Allahtan sonsuz rahmet, ailesine, milletimize ve ülkemize bir kez daha baş sağlığı diliyorum.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER