Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin temel kazısı bitti


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi inşaatı için temel kazı çalışmalarının tamamlandığı bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, projede 250 ve 1000 kişilik çok amaçlı salonlar, sergi alanları, arkeoloji müzesi, dernek odaları ve kurs odaları bulunduğunu ifade etti.
     Merkezin, modern tasarıma sahip 6 bin metrekare oturum alanı ile 18 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olacağını belirten Bahçeci, Kırşehire yakışacak yeni bir kültür merkezi yapma düşüncesiyle hareket ettiklerini vurguladı.
     Bahçeci,Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezimizin açılışı ile birlikte Kırşehir sosyal anlamda büyük ölçüde eksiklerini tamamlayacak. Daha fazla kişiye hitap ederek daha fazla sosyal etkinliğe ev sahipliği yapacağız. Tamamlandığında Kırşehir, sergi salonları, arkeoloji müzesi, dernek ve kurs odaları ile modern anlamda çok güzel bir kültür merkezine sahip olacak. Farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezimizden tüm vatandaşlarımızın yararlanması, Neşet Ertaş ustamızın adı ve anısı için tüm imkanlarımızı kullanarak çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER