Nevin Yanıta 12.58 teşekkürü

Nevin Yanıta 12.58 teşekkürü -2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü çalışanları, Mersinli milli atlete elde ettiği başarıdan dolayı koordinatörlük bahçesinde 12.58 rakamını oluşturdu


MERSİN (A.A) - Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü çalışanları, Mersinli milli atlet Nevin Yanıtın 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarındaki başarısından dolayı koordinatörlük bahçesinde 12.58 rakamını oluşturdu.
     Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü çalışanları, olimpiyat oyunları tarihinde bir sprint yarışında Türkiyeyi finalde temsil eden ilk Türk atlet olma başarısını gösteren Yanıta teşekkürlerini koordinatörlük bahçesinde oluşturdukları yazı ile gösterdi.
     Genel koordinatörlük binasında gerçekleştirilen etkinliğe 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy başta olmak üzere organizasyon ekibinin tamamı katıldı. Koordinatörlük bahçesinde Nevin Yanıtın finalde koştuğu 12.58lik derecenin rakamlarını oluşturan ekip üyeleri, ayrıca Teşekkürler Nevin yazan pankart ile milli atlete başarı diledi.
     Genel Koordinatör Aksoy, yaptığı açıklamada, Yanıtın başarısı ile gururlandıklarını belirterek, 4üncü atlet ile aynı dereceyi elde eden milli sporcunun gelecek yıllarda önemli başarılara imza atacağına inançlarının tam olduğunu ifade etti.
     Yanıtın, gelecek yılın Haziran ayında Mersinde düzenlenecek Akdeniz Oyunlarında da yarışacağının altını çizen Aksoy, şunları kaydetti:
     Nevin, Olimpiyatlarda kendini bir kez daha aştı ve 12.59un da altına indi. İnşallah 2013 yılı Nevin için bambaşka bir yıl olacak. Kendi adını taşıyan Nevin Yanıt Tesislerinde bütün dünyaya Mersinin başarı öyküsünü anlatacak. Onun başarılarıyla iftihar ediyor ve 17. Akdeniz Oyunları olarak kendisini gönülden kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil edecek tüm sporcularımıza da başarılar diliyoruz.
     Açıklamanın ardından 12.58 rakamını oluşturan ekip üyeleri hep birlikte Teşekkür Nevin diyerek, milli atletin 2012 yılını hem Avrupa şampiyonu, hem de olimpiyat 5incisi olarak bitirmesini tebrik etti.
     Koordinatörlük çalışanları, olimpiyatlar öncesinde Nevin Yanıtın hedefi olan 12.59 rakamını oluşturarak milli atlete destek vermişti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah/Süleyman Tıraş
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Nevin Yanıta 12.58 teşekkürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER