Nevşehirde tarımsal yayım ve danışmanlık toplantısı

Nevşehirde tarımsal yayım ve danışmanlık toplantısı yapıldı


NEVŞEHİR (A.A) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Nevşehirde tarımsal yayım ve danışmanlık toplantısı yapıldı.
     Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen Tarımsal Yayım ve Danışmanlık toplantısına, KTV Şube Müdürü Recep Eroğlu, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ekiz, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Turhan, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Recep Cengiz, özel sektör temsilcileri ve serbest tarım danışmanları katıldı.
     Toplantıda, tarımsal işletme sahiplerinin, tarımsal üretim, işleme ve pazarlama sürecinin bütün aşamalarında karşılaştıkları problem ve bunların birbiriyle ilişkileri hakkında bilgi sahibi olmalarını, kendilerini geliştiren teknolojileri kullandırmak suretiyle, bu problemleri çözebilecek bilgi ve beceri kazandırılmasını ve kırsal alanda yaşam standartlarının yükseltilmesini amaçlayan tarımsal yayım ve danışmanlık faaliyetleri hakkında bilgi verildi.
     Ayrıca danışmanlık faaliyetlerinin yürütülmesi aşamasında yaşanan sorunlar dile getirildi.
     Toplantı sonunda üreticilerin ve özel şirketlerin yaşadığı sorunların çözümüne yönelik notlar alındı. Ayrıca üreticilere sunulacak danışmanlık hizmetinin sağlanması konusunda Bakanlığa sunulmak üzere görüş ve öneriler ortaya konuldu.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehirde tarımsal yayım ve danışmanlık toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER