Nevşehire yeni belediye binası ve ticaret

Nevşehire yeni belediye binası ve ticaret kompleksi


NEVŞEHİR (A.A) - Mülkiyeti Nevşehir Belediyesine ait eski Devlet Hastanesinin bulunduğu alana yeni belediye hizmet binası ve ticaret kompleksi yapımına ilişkin ihale gerçekleştirildi.
     Belediye Meclis Toplantı Salonunda açık artırma usulüne göre gerçekleşen ihale sonunda, ihale komisyonu, ihaleye katılım şartlarını tamamen yerine getirdiği belirlenen HBC Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şirketine, söz konusu merkezin yapımına gerekli izni verdi.
     Yaklaşık 35 milyon liralık bir harcama ile 1,5 yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen belediye hizmet binası ve ticaret kompleksinin, kapalı inşaat alanı ise 51 bin 486 metrekare olarak belirlendi.
     Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi çerçevesinde 350-500 araçlık iki katlı otopark, 2 katlı alış veriş merkezi ve toplamda 105 iş yerinin yapılması öngörülüyor.
     12 katlı olarak yapılacak olan Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksinde, meydan kısmında ise sosyal etkinlikler için amfi tiyatro bölümü oluşturulacak. Kule cephelerinde yapılacak megaboardlar ve ses sistemleri sayesinde de yine çeşitli etkinlikler yapılabilecek.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehire yeni belediye binası ve ticaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER