Nikah dairelerinde 12.12.12 yoğunluğu

Nikah dairelerinde 12.12.12 yoğunluğu -Elazığda, ikinci evliliğini yapan 68 yaşındaki Mehmet İndibay ve 44 yaşındaki Güler Şamın nikahı da tesadüfen bu unutulmaz güne denk geldi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda 12.12.12de hayatını birleştirmek isteyen çiftler nedeniyle nikah dairesinde yoğunluk yaşandı.
     Bu unutulmaz günde nikah kıydıran çiftler arasında, ikinci evliliğini yapan 68 yaşındaki Memet İndibay ve 44 yaşındaki Güler Şam da yer aldı. Elazığ Belediyesi Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahla hayatlarının ikinci baharına adım atan çift, ilgi odağı oldu.
     Çiftçilikle uğraşan emekli Memet İndibay, eşini bir yıl önce kaybettiğini ve 8 çocuğu olduğunu söyledi. Yeni hayat arkadaşıyla görücü usulüyle tanıştıklarını ifade eden İndibay, birbirlerini beğenerek evlenmeye karar verdiklerini anlattı.
     Eşine bazen Beni geri bırakmayasın, bu kadar zahmet çektirdin dediğini belirten İndibay, Olur olur, o genç, ben ihtiyar, belli olmaz. Bana bir bardak çay yapar, bir parça ekmek verirse yeter, isteğim budur ifadelerini kullandı.
     Güler Şam ise ise ilk eşini uzun yıllar önce kaybettiğini söyledi. İlk evliliğinden 3 oğlu ve 2 kızı olduğunu anlatan Şam, çocukların bu evliliğe karşı çıkmadıklarını ve kendisine destek verdiklerini belirtti.
    
     -Elazığda 23 çiftin nikahı kıyılacak-
    
     Elazığ Belediyesi Evlendirme Dairesinde görevli memur Hasan İbrahim Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Evlendirme memurluğumuzun günde yapmış olduğu evlenme akitleri, normalde 6-8 arasında değişiyor. Ama bugünün özel bir gün olması nedeniyle müracaat 30du. Evrakları geçerli olan 23 çiftin nikah akitleri yerine getirilecek dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Nikah dairelerinde 12.12.12 yoğunluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER