Nimet Coşkun, veda ziyaretlerine başladı

Nimet Coşkun, veda ziyaretlerine başladı


MUŞ (A.A) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Nimet Coşkun, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sineceme veda ziyaretinde bulundu.
     2011 yılının haziran ayından itibaren Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Coşkun, bakanlıkta başka bir göreve atandı.
     Ziyarette Muşta güzel işler yaptıklarını belirten Coşkun, özellikle termaller konusunda yapılan çalışmaların önemine değindi.
     Ankarada görev yapacağı sürede, her zaman Muş için elinden geleni yapacağını kaydeden Coşkun, 2007 yılından beri Muşta mühendis olarak görev yaptığını da ifade etti.
     Başkan Sinecem ise, Coşkunun Muşta önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, kendisine bundan sonraki görevinde başarılar diledi.
     Özellikle termaller konusunda yapılan çalışmaların devam etmesinde fayda olacağını anlatan Sinecem, Muştan insanların termal için Bingöle, Bitlise, Bursaya gittiğini hatırlatarak, iç turizmde önemli bir sektör olan termallerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Nimet Coşkun, veda ziyaretlerine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER