Nizipten kısa kısa

Nizipten kısa kısa -Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin mali kongresi yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Nizip Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin 2012 yılı mali kongresi yapıldı.
     Kooperatifi Başkanı Hacı Seven, kooperatif salonunda yapılan genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, sanayi sitesinin kendisini yenileyen ve bölgede ileri gelen sanayi sitelerinden biri olduğunu belirti. Seven, genel kurulun üyelere karşı hesap verme günü olduğuna dikkat çekti.
     Konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu çalışma raporları okundu, kooperatif bilanço gelir gider hesapları ibra edildi.
     Kongrede siteye katkı sağlayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, belediye başkan yardımcıları Salih Uygur ve Latif Karadağ ile sitede uzun süredir faaliyet gösteren esnaflara plaket verildi.
    
     -Mahalle buluşmaları toplantısı
    
     Nizip Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Mahalle Buluşmaları Toplantısının 14üncüsü Fevzi Paşa Mahallesinde yapıldı.
     Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Taziye Evinde gerçekleşen toplantıda, her toplantıda vatandaşlar ile bir araya gelip, sorunlarını dinlediklerini söyledi. karadeniz, "Bu durumdan bizler kadar vatandaşların da memnun olduğunu görüyoruz. Bu kapsamda hem vatandaşı ziyaret ediyor hem de sorun ve önerilere yerinde çözüm bulmak için gayret gösteriyoruz" dedi.
     Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise mahalle sakinlerinden gelen istekleri yerinde görerek ve duyarak onlara en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflediklerini kaydetti.
     Toplantıda vatandaşlar, çeşitli konulardaki görüş, öneri, dilek ve beklentilerini dile getirdi.
     Toplantıya resmi kurum müdürleri de katıldı.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Nizipten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER