Ödemiş Ticaret Odası Zeytinyağı Komitesi toplandı

Ödemiş Ticaret Odası Zeytinyağı Komitesi toplandı


İZMİR (A.A) - Ödemiş Ticaret Odasında zeytinyağı komite toplantısı yapıldı.
     Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, toplantıda yaptığı konuşmada, zeytin ve zeytinyağının tanıtımına büyük önem verdiklerini belirtti.
     Türkiye genelinde zeytinyağı tüketiminin artırılmasına yönelik çalışma yapılması gerektiğini ifade eden Sevin, Zeytinyağı tüketimini artırmak için görsel medyada zeytin ve zeytinyağını tanıtıcı reklam faaliyetlerinin hazırlanması amacıyla Ödemiş Ticaret Odası olarak tanıtım ve reklam kampanyasının yapılması ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine başvurularak geniş bir kampanya başlatılması için çalışmalara başlayalım dedi.
     Sevin, sorunların takipçisi olacaklarını, diğer ticaret odalarına ulaşarak, zeytin ve zeytinyağının tanıtılması için destek sağlamaya çalışacaklarını kaydetti.
     Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı Yaşar Özdemir ise Küçük Menderes Havzasında yetiştirilen incir, zeytin ile kestanenin çok kaliteli olduğunu belirterek, Kalite, hepimizin hedefi olmalıdır. Uzun vadeli planlar ve istikrarlı bir süreçte amacımız kalite ve marka olmalıdır dedi.
     Toplantıda, kaçak zeytinyağı sıkımı, pazarlama problemleri, fabrika maliyetleri, zeytinyağı tüketiminin artırılması, organik ilaç kullanımı ve markalaşma konuları görüşüldü.
    
     Muhabir: Dilek Özdemir / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Ödemiş Ticaret Odası Zeytinyağı Komitesi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER