OEPSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ocak:

OEPSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ocak: -Enerji alımı yapılırken tedarik ve fiyat istikrarı olan, bölgesini bilen, elektrik piyasası yükümlülüklerini bilen ve müşterileri zarara uğratmayacak tedarikçilerden alımların yapılması


ESKİŞEHİR (A.A) - Osmangazi Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (OEPSAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Cemil Ocak, Enerji alımı yapılırken tedarik ve fiyat istikrarı olan, bölgesini bilen, elektrik piyasası yükümlülüklerini bilen ve müşterileri zarara uğratmayacak tedarikçilerden alımların yapılması gerekir dedi.
     Ocak, hizmet binasında yaptığı açıklamada, elektrik dağıtım şirketleri ile perakende satış faaliyetlerinin ayrılması dolayısıyla bireysel enerji alımı gerçekleştirecek serbest tüketicilere alım süreci hakkında önerilerde bulundu.
     Ocak, ortalama aylık faturası 145-150 lira olan tüketicilerin, serbest tüketici olma hakkı kazandığını ve uygun fiyatlarda bireysel olarak elektrik enerjisi alabileceklerini ifade etti.
     Serbest tüketiciye enerji alımı yaparken tedarikçilerini iyi seçmeleri konusunda uyarılarda bulunan Ocak, şunları kaydetti:
     Enerji alımı yapılırken tedarik ve fiyat istikrarı olan, bölgesini bilen, elektrik piyasası yükümlülüklerini bilen ve müşterileri zarara uğratmayacak tedarikçilerden alımların yapılması gerekir. Serbest tüketici hakkından yararlanmak için tüketicilerin ortalama aylık faturası 145-150 lira olmasının yanında elektronik sayacı olması ve tedarikçisine borcu bulunmaması gerekmektedir.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber OEPSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ocak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER