Ofta Open Karate Turnuvası başladı

Ofta Open Karate Turnuvası başladı


TRABZON (A.A) - Of ilçesinde Uluslararası Open Karate Turnuvası başladı.
     World Shotokan Karate Union tarafından düzenlenen ve Of Belediyesinin evsahipliğinde Of Spor Salonunda yapılan turnuvaya, Belarus, Özbekistan, Rusya, Lübnan, Gürcistan, Azerbeycan, Ukrayna, İran, Irak ve Ermenistan ile Türkiyenin birçok ilinden 600e yakın sporcu katılıyor.
     Turnuvanın açılış törenine, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Karate Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanı Fevzi Cem Şenocak, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, Uğurlu Belediye Başkanı İsmail Hikmet Yalçınkaya, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, Of İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oktay Abdikoğlu, Eskipazar Belediye Başkanı Mehmet Ayaz, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Karate İl Temsilcisi Yardımcısı Ali Cora ve sporseverler katıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yazıcı, yaptığı konuşmada, böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Of Belediye Başkanı Murat Sarala teşekkür etti.
     Saral ise 10 ülke ve Türkiyenin farklı bölgelerinden çok sayıda genç sporcuyu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bu turnuva, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha bizlere göstermiştir dedi.
     Turnuvanın ilk gününde 7-15 yaş arası minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde bayan ve erkek sporcuların karşılaşmaları yapıldı. Turnuva, 16 yaş ve üzeri büyükler kategorilerindeki müsabakalarla sona erecek.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ofta Open Karate Turnuvası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER