Offroad dostluğu

Offroad dostluğu -Ordu Gezenbilir Offroad Kulübü Başkanı Çelebi: Offroad sayesinde arkadaşlarımızı kahvehane ve meyhanelerden uzaklaştırmış oluyoruz


ORDU (A.A) - Ordu Gezenbilir Offroad Kulübü Başkanı Muammer Çelebi, Offroad sayesinde arkadaşlarımızı kahvehane ve meyhanelerden uzaklaştırmış oluyoruz dedi.
     Çelebi, gazetecilere yaptığı açıklamada, offroad sporunun güzel dostluklar oluşturduğunu söyledi.
     Hobi olarak başladıkları sporda, güzel arkadaşlıklar oluştukça offroad sporunun kendileri için bir tutku haline geldiğini anlatan Çelebi, Offroad yarışları sayesinde güzel dostluklar oluştu. Bu yarışlar çok güzel bir eğlence içerisinde gerçekleşiyor. Bu sayede arkadaşlarımızı kahvehane ve meyhanelerden uzaklaştırmış oluyoruz diye konuştu.
     Karadeniz Offroad Birliği tarafından organize edilen offroad yarışlarının üçüncüsünü tamamladıklarını ifade eden Çelebi, 12 ilden yaklaşık 20 kulübün içerisinde yer aldığı Karadeniz Birliği kurduk. Dün Vezirköprüde, Karadeniz Offroad Birliği tarafından organize edilen yarışların üçüncüsünü tamamladık. Kulüp olarak burada üçüncü olduk ifadelerini kullandı.
     Çelebi, 7-8 Eylül tarihlerinde Ordunun Gölköy ilçesinde de offroad yarışlarının düzenleneceğini belirtti.
     Vezirköprü yarışlarında 3. olan kulüp sporcusu Şenol Aksu, şunları kaydetti:
     Offroad, güzel bir doğa sporu. Ormanlar ve doğa ile iç içe oluyoruz. Heyecan, adrenalin ve tutkunun bir arada yaşandığı bir yarış. Herkesin bu spora katılmasını isterim. Vezirköprüde de güzel bir yarış çıkardık. Tekniğe dayalı etaplar vardı. Aracımızı da zorlu etaplara göre hazırladık. Lastik problemi yaşamasaydık birinci de olabilirdik.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER