Öğretmen Akademisi Vakıf Toplantısı

Öğretmen Akademisi Vakıf Toplantısı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı ve Garanti Bankası arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen Öğretmenin Sınırı Yok projesi kapsamında toplantı yapıldı.
     Özdenoğlu Konağında düzenlenen toplantıya, Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdürü Kayhan Karlı, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Bayburt Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Rize Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Giresun Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Gümüşhane Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun ve Şube Müdürü İbrahim Taş katıldı.
     Karlı, yaptığı konuşmada, Öğretmenin Sınırı Yok projesi ile 81 ilde 80 binden fazla öğretmenin mesleki gelişimlerini yürüttüklerini söyledi.
     Doğu Karadenizin 7 ilinde, 50 kişilik meslekli eğitim insanı yetiştireceklerini belirten Karşı, Anlık değil sürdürülebilir bir mesleki eğitim ortamı yaratacağız. Yaklaşık 4-5 aydır çalışıyoruz. Valilerimiz DOKA toplantısında bir araya gelecek. Orada son kez bunu konuşacağız. DOKAnın finansal desteğiyle de bu modeli daha geliştirilmiş bir şekilde kurmayı hedefliyoruz. Bu sayede bölgede eğitim kalitesini artırıyor olacağız dedi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Öğretmen Akademisi Vakıf Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER