Okula bebek arabasıyla götürülen kız çocuğu

Okula bebek arabasıyla götürülen kız çocuğu -Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemediği için ailesi tarafından okula bebek arabasıyla götürülen 5 yaşındaki Zeliha, ameliyat oldu


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda, küçük yaşta geçirdiği hastalık nedeniyle yürüyemeyen 5 yaşındaki Zeliha Vural, yetkililerin girişimleriyle ameliyat oldu.
     AK Parti Adıyaman Milletvekili Metiner, Anadolu Ajansının (AA) yaptığı haberin basında yer alması sonrasında 5 yaşındaki Zelihanın ameliyat masraflarının karşılanması için devreye girdi. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından ameliyat masraflarını karşılayacak ödeneği tahsis etti.
     Zeliha Vural, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyat oldu.
     Milletvekili Metiner, yaptığı yazılı açıklamada, Zelihayı ameliyattan sonra ziyaret ettiğini belirtti. AAnın haberi sonrasında Zeliha Vuralın durumundan haberdar olduğunu ve hastayla yakından ilgilendiğini ifade eden Metiner, ameliyata verdiği destek nedeniyle Vali Demirtaş ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teşekkür etti.
     Zelihanın yürüyebilecekken maddi imkansızlıklar nedeniyle yürüyemiyor olmasının kabul edilemez olduğunu aktaran Metiner, şunları kaydetti:
     Ailenin maddi durumu yeterli olmadığı ve sosyal güvencesi bulunmadığı için gerekli tetkik ve tedavilerin yapılamıyor olmasını kabul edemezdik. Şimdi çok şükür kızımız ameliyattan çıktı. Üç hafta sonra alçılardan da kurtulacak ve bir süre fizik tedaviden sonra akranları gibi koşup oynayacak, ailesine ve çevresine neşe saçacak.
     Metiner, Zelihanın sağlık durumu hakkında doktoru Doç. Dr. Salih Marangozdan da bilgi aldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Okula bebek arabasıyla götürülen kız çocuğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER