Okullardaki süt dağıtımı

Okullardaki süt dağıtımı -İzmitte dağıtılan sütten rahatsızlandığı iddiasıyla 5 öğrenci tedavi altına alındı -İl Milli Eğitim Müdürü İspirli: Çocukların sağlık durumunda bir şey yok


KOCAELİ (A.A) - İzmitte, dağıtılan sütten rahatsızlandığı şüphesiyle hastaneye kaldırılan 5 öğrenci tedavi altına alındı.
     Süt dağıtımı yapılan Bekirpaşa Vakıf İlköğretim Okulundan 5 öğrencinin dağıtılan sütü içtikten sonra mide bulantısı şikayeti üzerine, 112 Acil Servis ekiplerine haber çağrıldı. Öğrenciler, ambulanslarla İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürüldü.
     İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, AA muhabirine, 5 öğrencinin mide bulantısı şikayetiyle hastaneye götürüldüğünü, kendilerine haber verilmesi üzerine bir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısının hastaneye gittiğini söyledi.
     Öğrencilerin sağlık durumlarında olumsuz bir şeyin olmadığını belirten İspirli, Muayene eden doktor da öğrencilerde zehirlenme emaresi göremediğini, psikolojik olabileceğini iletti. Şu anda hastanede sağlık durumları gözleniyor dedi.
     İspirli, kent genelinde günde 250 bin süt dağıttıklarını, süt içen öğrenciler arasında süte alerjisi olanların bulunabileceğini ya da aç karına içilen sütün mide bulantısı yapabileceğini belirtti.
     (TE-ATA-SFD)
<< Önceki Haber Okullardaki süt dağıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER