Okullardaki süt dağıtımı

Okullardaki süt dağıtımı -Antalyanın Manavgat ilçesinde son iki günde okullarda dağıtılan sütlerden içen toplam 28 öğrenci, hastaneye kaldırıldı


ANTALYA (A.A) - Antalyanın Manavgat ilçesinde son iki günde toplam 28 öğrencinin, okullarda dağıtılan sütten içtikten sonra baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
     Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki çeşitli okullardan dün 6, bugün ise 22 öğrencinin, okullarda dağıtılan sütü içmelerinin ardından karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığını belirtti.
     Doktorlarla yaptıkları görüşmelerin ardından öğrencilerde kusma, ishal ve ateş gibi zehirlenme belirtilerine rastlamadıklarını kaydeden Kaymakam Bulgurlu, öğrencilerin tamamının serum verildikten sonra taburcu edildiğini, hastanede öğrenci bulunmadığını açıkladı.
     Öte yandan, Manavgatta bugün hastaneye kaldırılan öğrenciler, dün içtikleri sütün ardından bir sorun yaşanmadığını, bugün ise süt içtikten sonra baş ağrısı ve mide bulantısı hissettiklerini söylediler.
     Öğrenciler serumun takılmasının ardından kendilerini daha iyi hissettiklerini dile getirdiler.
     (MT-GÜÇ-TNC)
<< Önceki Haber Okullardaki süt dağıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER