olatlı Belediyesi evde bakım hizmeti

olatlı Belediyesi evde bakım hizmeti


ANKARA (A.A) - Polatlı Belediyesi ilçedeki yardıma muhtaç yaşlılara evde bakım hizmeti başlattı.
     Polatlı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Yaşlılara Evde Bakım Timi kimsesi olmayan, mağdur yaşlı insanların evlerini temizleyip, tamir tadilat işleminde bulunurken, belediye ekipleri de sıcak ve kuru gıda yardımında bulunuyor.
     Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, evde bakım hizmeti alan yaşlıların evine giderek uygulamaları takip etti ve bilgi aldı.
     Çelik, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, bir süre önce evde bakıma muhtaç insanların tespiti ve yapabileceklerimiz hususunda bir çalışma başlattıklarını belirterek, ramazan ayının gelmesiyle birlikte Polatlı Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yaşlıların, kimsesizlerin, özürlülerin evlerine bakım hizmeti, temizlik hizmeti götürüldüğünü söyledi.
     Çelik, Bu çerçevede bunları, Sağlık İşleri Müdürümüz ile birlikte elden geçirdik, gözden geçirdik. Yaşlılarımıza hastalarımıza ziyaretlerde bulunduk. Evde bakım çalışmasını Allah izin verirse ramazandan sonra da devam ettireceğiz, sürdüreceğiz. Bu işte görev alan tüm çalışanlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun bu hayırlı hizmeti gerçekleştiriyorlar dedi.
     Belediye Başkanı Yakup Çelik, şehirdeki 60 yaş ve üzeri bakıma muhtaç insanların hayatlarını kolaylaştırmak ve gösterilen ilgiyle yalnız olmadıklarını hissettirmek, sevgi ve şefkatle yaşlıların son demlerinde mutlu, onurlu bir yaşam sürmelerini sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber olatlı Belediyesi evde bakım hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER