Olin Edirnenin satılacağı iddiası

Olin Edirnenin satılacağı iddiası -Edirne Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Sedefçiye sponsorla görüşme yetkisi verdi


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediye Meclisi, Olin Edirne Basketbol Takımının satılması halinde, Edirnede kalmasını sağlamak amacıyla Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiye yeni sponsorla görüşme yetkisi verdi.
     Edirne Belediyesinin Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Sedefçi başkanlığında yapıldı.
     Gündem ve gündem dışı maddelerin görüşülmesinin ardından, gündem dışı söz alan Edirne Basketbol Taraftarları Derneği Başkanı ve Edirne Belediyesi Meclis Üyesi Namık Kemal Döleneken, Meclis üyelerinin toplu karar alarak Sedefçiye, Olin Edirne Basketbol takımının satılması halinde Edirnede kalmasını sağlamak için yeni sponsorla görüşme yetkisi vermesi talebinde bulundu.
     Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yayın ihalesini alan Doğuş Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile 15 Mayısta yemek yemeyi planladıklarını söyledi.
     Bu yemeğin bir şans olduğunu belirten Sedefçi, "Belediye Meclisimiz eğer yetki verirse, Ferit Şahenke takımın Doğuş Edirne Basket veya Edirne Doğuş Basket ismiyle Edirnede kalmasını, mutlak surette burada olması konusunda talebimi ileteceğim. Belediye Meclis kararı olsun olmasın, bu teklifi yapmayı düşünüyorum. Ben mutlaka Ferit beyden bu işin çözümlenmesi konusunda destek isteyeceğim. Olinin yaptığının daha fazlasını yaparak şampiyonluğa oynamamızı isteyeceğim. Edirnenin büyük bir sporsever kitlesi var" dedi.
     Sedefçi, 5 bin kişilik spor salonu ve 15 bin kişilik stadyum projelerinin bitmek üzere olduğunu, bu projelerin bitmesi durumunda Şahenkin de konuya olumlu bakacağına inandığını ifade etti.
     Toplantının sonunda, Belediye Meclisi üyeleri oy birliğiyle, Başkan Sedefçiye Olin Edirne Basketbol Takımının satılması halinde Edirnede kalmasını sağlamak amacıyla yeni sponsorla görüşme yetkisi verdi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Olin Edirnenin satılacağı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER