Onların karne sevinci bir başka

Onların karne sevinci bir başka -Kastamonunun Tosya ilçesinde bedensel engelli öğrenciler, yaşıtları gibi karne sevinci yaşadı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Tosya ilçesinde bedensel engelli öğrenciler, yaşıtları gibi karne sevinci yaşadı.
     Mehmet Akif Ersoy ortaokulu 5. sınıfında okuyan ancak doğuştan bedensel engelli oldukları için evlerinde öğretmenleri, Gülsüm Turalı ve Buket Kumcudan eğitim alan Gülsüm Tur ve Büşra Acır yaşıtları gibi karne heyecanı ve mutluluğu yaşadılar.
     Sınıflarını başarıyla geçen Tur ile Acıra karne ve başarı belgelerini, Tosya Mehmet Akif Ersoy ilkokulu ve ortaokulu müdürü Şener Şen, Müdür Yardımcıları İlhan Kumcu ve Hüseyin Tümtürk ile Okul Aile Birliği Başkanı Erdoğan Bodur çeşitli hediyelerle birlikte verdi.
     Okul Aile Birliği Başkanı Erdoğan Bodur, Çocuklarımızın okuma ve öğrenme azmi gerçekten takdire şayan bir durum. Mehmet Akif Ersoy ortaokulunun çok değerli iki öğrencisinin başarı belgeleriyle karnelerini vermek bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızın yaşıtları gibi okuma yazma öğrenme istekleri karşısında çok mutlu olduk. Çocuklarımızın azimlerinin herkese örnek olmasını temenni ederken, başarılarının artarak devam etmesini dilerim diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Onların karne sevinci bir başka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER