Ordu Ticaret Borsası Başkanı Gürsoy:

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Gürsoy: -Yeniden seçilme hakkı verilmesine rağmen daha önce söylediğim gibi aday değilim


ORDU (A.A) - Ordu Ticaret Borsası Başkanı Necdet Gürsoy, Yeniden seçilme hakkı verilmesine rağmen daha önce söylediğim gibi aday değilim dedi.
     Gürsoy, borsa binasında düzenlediği basın toplantısında, Anayasa Mahkemesinin üst üste iki dönem görev yapan meclis ve yönetim kurulu başkanlarının, iki seçim dönemi geçmeden aynı göreve seçilemezler yönündeki hükmü yapılan başvuru sonucu iptal ettiğini anımsattı.
     Söz konusu iptal kararı sonrası daha önce aday olamayan birçok oda ve borsa başkanlarının tekrar aday olduklarını açıklamaya başladıklarını ifade eden Gürsoy, şöyle konuştu:
     Ancak yeniden seçilme hakkı verilmesi benim bu konudaki duruşumu değiştirmez. Daha önce söylediğim gibi bu dönem borsa başkanlığına aday değilim. Çünkü ben 14 yıl gibi uzun bir süre yönetim kurulu başkanlığı yaparak özellikle altını çizmek isterim ki, meclis üyesi arkadaşlarımla Ordu Ticaret Borsasını belli bir noktaya getirdik. Artık yeni dönem için bizden daha genç nesillere fırsat vermemiz gerektiğine inanıyorum. 17 Şubatta yapılacak borsa başkanlığı seçimlerinde arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
     Gürsoy, bir gazetecinin, Bundan sonra ne yapacaksınız- sorusu üzerine, Arabayı sağ şeride çektim bekliyorum, önümüzdeki süreç gösterecek diye yanıt verdi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Ticaret Borsası Başkanı Gürsoy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER