Ordu Valisi Düzgün, Paralimpik sporculara başarı

Ordu Valisi Düzgün, Paralimpik sporculara başarı diledi


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, Londrada yapılacak Paralimpik Oyunlarında Türkiyeyi temsil edecek Ordulu sporculara başarı diledi.
     Vali Düzgün yaptığı yazılı açıklamada, milli sporcular Cevat Karagöl, Vedat Yavuz ve Fikri Gündoğudunun kendi dallarında başarılı sonuçlara imza atacaklarına inandığını belirtti.
     Açıklamasında, Türk Milletinin göğsünü kabartacak başarıları elde etmeleri için dualarımız onlarla olacaktır diyen Vali Düzgün şunları kaydetti:
     İngilterenin başkenti Londrada, 29 Ağustos-9 Eylül arasında yapılacak Paralimpik Oyunlarında, 10 metre havalı ve 50 metre serbest ateşli silahlar kategorilerinde Türkiyeyi temsil edecek milli sporcumuz Cevat Karagöl, 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında Türkiyeyi tarihinde ilk kez temsil etmeye hak kazanan B1 (hiç görmeyen) Futsal Milli Takımının ikinci kaptanı Vedat Yavuz ile Türkiyeyi tekerlekli sandalye basketbol takımıyla ilk defa temsil edecek Fikri Gündoğudunun Paralimpik Oyunlarında elde edecekleri madalyalarla bayrağımızı göndere çektireceklerine olan inancım tamdır. Büyük bir moral ve motivasyonla Paralimpik Oyunlarına hazırlanan milli sporcularımız, diğer sporcularımızla birlikte milletçe ihtiyaç duyduğumuz sevinci bizlere yaşatacaklardır. Türk Milletinin göğsünü kabartacak başarıları elde etmeleri için dualarımız onlarla olacaktır.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu Valisi Düzgün, Paralimpik sporculara başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER