Osmancık Belediye Başkanı Yazıcı:

Osmancık Belediye Başkanı Yazıcı: -İlçenin güzelleştirilmesi, yeni cazibe ve çekim alanlarına kavuşturulması için başlatılan çalışmalarımız hızla sürüyor


ÇORUM (A.A) - Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, ilçenin güzelleştirilmesi, yeni cazibe ve çekim alanlarına kavuşturulması için başlattıkları çalışmaların hızla sürdüğünü bildirdi.
     Başkan Yazıcı, Esentepe Mahallesindeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi.
     Gerek esnaf ziyaretleri gerekse diğer toplantılarla sürekli olarak yapılan ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili bilgi verildiğini ifade eden Yazıcı, yapılan toplantılarda aynı zamanda Osmancık halkının da görüşlerinin alındığını kaydetti.
     Altyapıda önemli bir ivme kazanan çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Yazıcı, şunları kaydetti:
     Yaklaşık olarak üstyapı ve altyapı ile birlikte 30 milyon liraya yaklaşan bu yatırımımızda kanalizasyon şebekesi tamamlanmak üzere ve su şebeke hatları için çalışmalar kısa sürede başlayacak. Böylece Osmancık şehir merkezinin çehresi değişecek. Modern bir görünüme sahip olacak ilçemizin bu yatırımlarla uzun süredir yaşadığı altyapı sorununa son vereceğiz.
     Arafat Tepesinde seyir evinin tamamlandığını, kanal projesi için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Yazıcı, gerek turizm açısından ve gerekse yeni cazibe merkezlerinin ilçeye kazandırılması noktasında da yatırımların sürdüğünü bildirdi.
     Bir yandan altyapı, bir yandan sosyal ve kültürel faaliyetler, bir yandan park ve bahçe yatırımları ile bir yandan da belediyenin rutin faaliyetlerinin devam ettiğini kaydeden Başkan Yazıcı, İlçenin güzelleştirilmesi, yeni cazibe ve çekim alanlarına kavuşturulması için başlatılan çalışmalarımız hızla sürüyor. Her kulvarda hizmet yarışı veriyoruz. Hem belediye hizmetlerimizi kesintisiz devam ettiriyor hem de farklı konu ve kulvarlarda yeni hizmetler sunuyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Akıllı - Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Osmancık Belediye Başkanı Yazıcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER