Osmancık Belediyesinin modern kanal projesi

Osmancık Belediyesinin modern kanal projesi


ÇORUM (A.A) - Osmancıkta gerçekleştirilen büyük alt yapı projesi kapsamında yer alan modern kanal projesinin büyük ölçüde tamamlandığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ve bazı il genel meclis üyeleriyle birlikte, yürütülen alt yapı ve kanal çalışmalarını inceledi.
     İlçenin içme suyu ve kanalizasyon şebekesi başta olmak üzere tüm alt yapısının yenilenmesi için başlatılan çalışmaların devam ettiğini dile getiren Yazıcı, çalışmalar kapsamında yaklaşık 30 milyon liralık yatırım yapılacağını vurguladı.
     Alt yapı çalışmalarıyla birlikte modern kanal projesinin devam ettiğini bildiren Yazıcı, şunları kaydetti:
     "Kanal uzunluğunun yaklaşık 3 kilometre olduğunu ve bu alanda ilk olarak 400 metrelik kısmın modern peyzaj çalışmaları ile zenginleştirilip, kanal çevresi ıslah edilecek. Modern kanal projemiz kapsamında Öğretmenevi karşısında bulunan kanaldaki alanda her iki tarafın beton duvarlarla örülmesi tamamlanmıştır. Zeminin de beton olarak yapıldığı kanalda tekrar su verilmişti. Şu anda ise kanal kenarında çevre ve güvenlik önlemleri için korkuluk çalışmalarını başlattık. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımız da hemen arkasından başlayarak devam edecek."
     Projenin tamamlanmasıyla birlikte Osmancıkın cazibesinin artacağına inandığını anlatan Yazıcı, modern kanalın en kısa sürede hizmete açılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Akıllı
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Osmancık Belediyesinin modern kanal projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER