Osmangazi İlköğretim Okulunda teknoloji ve resim

Osmangazi İlköğretim Okulunda teknoloji ve resim sergisi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Osmangazi İlköğretim Okulunda teknoloji ve resim sergisi açıldı.
     Serginin açılışına Vali Yardımcıları Süleyman Deniz ve Eflatun Cantortop, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Sağlık Müdürü Mehmet Ali Fidan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilgin Aydın, Okul Müdürü Adem Eren, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Şişman, burada yaptığı konuşmada, eğitim öğretim yılının sonuna gelindiğinde düzenlenen etkinliklere il yöneticilerinin de katılmasının mutluluk verici olduğunu kaydetti.
     Yaptıkları işin bir eğitim ayağı, bir de öğretim ayağı olduğunu ifade eden Şişman, şöyle konuştu:
     Çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimleri bizim için önemli. Osmangazi İlköğretim Okulunda teknoloji ve tasarım öğretmenlerimizin öğrencileriyle gönül birliğiyle yaptıkları eserleri hep birlikte görüyoruz. Burada öğretmenlerimizin öğrencilere yaptıkları rehberlik neticesinde kendilerini ifade etmeleri ve ortaya bir eser çıkarmaları çok önemlidir. Bu da eğitim öğretim yıl sonunda öğrencilerin öz güvenini yükseltecek. Gelecek adına da çocuklarımızı yetiştirmenin mutluluğunu biz yaşayacağız
     Okulu Müdürü Eren de, okulda 515 öğrencinin eğitim öğrenim gördüğünü, açılan serginin ise görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerini içerdiğini bildirdi.
     Açılan sergide 180 öğrencinin eserlerinin sergilendiğini anlatan Eren, şunları söyledi:
     Öğrencilerimiz ekim ayından bu yana yaptıkları eserleri yıl sonunda sergileyerek öğrencileri onure etmeyi amaçlıyoruz. Çocuklarımızın daha başarılı olmalarını sağlamak amacıyla değerli büyüklerimizin de sergimizin açılışına katılmaları bizi mutlu etti.
     (RÇ-DA)
<< Önceki Haber Osmangazi İlköğretim Okulunda teknoloji ve resim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER