Osmaniyede belediye çalışmaları

Osmaniyede belediye çalışmaları


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Belediyesinin yol asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
     Akyar Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, çalışmaların ilk etabı olarak Osmaniyede ilk defa kullanılmaya başlanılan asfalt kazıma makinesiyle Akyar Caddesinin eskiyen asfaltının baştan sona kazındığını söyledi.
     Çeşitli nedenlerle bozulan ana arter asfalt yolları asfalt kazıma makinesiyle önce kazdıklarını ve sonra sıcak asfaltla kaplayacaklarını belirten Kara, Bu sistem sayesinde yolun yükselmesini engelliyoruz. Yolda daha düzgün bir kotlama yapılıyor. Kazılan asfalt geri dönüşüme tabi tutularak belediye ekonomisine katkı sağlanıyor dedi.
     Kara, Akyar Caddesini modern teknolojiye göre asfaltlayacaklarını, kazı çalışmasının bitmesinin ardından bazı bölümlerde yol genişletme çalışması ve yağmur suyu drenaj çalışması yapacaklarını söyledi.
     Vatandaşlara altyapı bağlantıları için 10 günlük süre verdiklerine değinen Kara, Bu süre zarfında vatandaşlarımızın herhangi bir su, kanalizasyon, elektrik, doğalgaz gibi ev veya iş yeri altyapı bağlantılarını yaptırmaları gerekiyor. Asfaltlama çalışması tamamlandıktan sonra kesinlikle hiçbir çalışma için kazıya müsaade edilmeyecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede belediye çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER