Osmaniye TÜMSİADdan eğitim seferberliği

Osmaniye TÜMSİADdan eğitim seferberliği


OSMANİYE (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi, üyelerine yönelik KOBİ Haftası Etkinliği çerçevesinde eğitim çalışması başlattı.
     Şube Başkanı Murat Özkardeş, dernek binasındaki toplantıda, 40 farklı konu hakkında verilecek eğitim seminerlerinin çarşamba günü başlayacağını ve eğitimlerin iki ay süreceğini söyledi.
     Osmaniyedeki iş adamlarının yurt dışında ticari bağlantılar kurması için çalışma yaptıklarını kaydeden Özkardeş, şunları kaydetti:
     Donanımlı iş adamı, bilinçli iş adamı anlamına geliyor. Bunun için de eğitim gerekiyor. Hafta sebebiyle seçilen 40 konunun tamamı da her iş adamı ve iş kadınının ihtiyacı olduğu konulardır. Avrupa KOBİ Haftası etkinliklerinde TÜMSİAD, 37 ülke arasında birinci oldu. Bundan dolayı dernek olarak bir dizi eğitim seferberliği başlatıyoruz. Eğitimlerimiz iki ay boyunca devam edecek. KOBİlerde zaman yönetimi konulu seminerle başlayacak etkinliklerimiz, hafta içi her gün verilecek olup bir saat süre ile devam edecek. Bu eğitimleri üniversite, DOĞKA, İş-Kur ve KOSGEBin katkıları ile gerçekleştireceğiz.
     Özkardeş, markalaşma, kurumsallaşma, teknoloji kullanımı, çek senet kanunu, stres yönetimi gibi çeşitli konuların yer aldığı eğitimlere iş adamlarını ve iş kadınlarını davet etti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Osmaniye TÜMSİADdan eğitim seferberliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER