Otomotiv Test Merkezi için arsa tahsisi

Otomotiv Test Merkezi için arsa tahsisi çalışmaları -Bursa Valiliği, Otomotiv Test Merkezi kurmak için TSE tarafından talep edilen Yenişehirdeki 2 bin 600 dönümlük arazinin tahsisiyle ilgili Mera Komisyonundan oy birliğiyle olumlu karar


BURSA (A.A) - Bursa Valiliği, Otomotiv Test Merkezi kurulması amacıyla TSE tarafından talep edilen Yenişehirdeki 2 bin 600 dönümlük arazinin tahsisiyle ilgili Mera Komisyonundan oy birliğiyle olumlu karar çıktığını bildirdi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Uzun süredir kamuoyunda tartışılan Otomotiv Test Merkezi ile ilgili olarak Yenişehir ilçesinde planlanan ve TSE tarafından talep edilen 2 bin 600 dönümlük arazinin ilimize kazandırılması ile ilgili olarak Mera Komisyonunun yapmış olduğu toplantıdan oy birliğiyle olumlu karar çıkmıştır. Yenişehir ilçesinde Otomotiv Test Merkezi olarak düşünülen arazinin hazine adına tahsis işlemleri sürdürülmektedir denildi.
     TSE, Yenişehirdeki arazinin, Otomotiv Test Merkezi kurulması amacıyla enstitüye tahsis edilmesiyle ilgili Bursa Valiliğine 3 Kasımda resmi yazı göndermişti.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Otomotiv Test Merkezi için arsa tahsisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER