Özcan Deniz Bodrumda film gösterimine katıldı

Özcan Deniz Bodrumda film gösterimine katıldı -Özcan Deniz, yönetmenliğini yaptığı Evim Sensin filminin özel gösterimi için Bodruma geldi


MUĞLA (A.A) - Yönetmenliğini Özcan Denizin yaptığı Evim Sensin filminin özel gösterimi, Bodrumda yapıldı.
     Özcan Deniz, özel gösterim için Bodrumda izleyicilerle buluştu. Midtown Alışveriş Merkezindeki Cinemaximum sinemalarında gerçekleşen gösterime, izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.
     Gösterime 2 Kasımda giren filmin baş rollerini Özcan Deniz ile Fahriye Evcen paylaşıyor. Filmde, özlemi duyulan tutkulu bir aşk hikayesi anlatılıyor.
     Özcan Deniz basın mensuplarının da katılımı ile yapılan özel gösterim sonrası gazetecilerin filmle ilgili sorularını yanıtladı.
     Filmi izlemeye siyah gözlüğüyle gelen Deniz, gözünden rahatsızlık geçirdiğini ifade ederek, Gözlerimi açmamam gerekiyordu. Gözlerim mikrop kapmış, sürekli sulanıyor. Işığa karşı çok hassas dedi.
     Filmin özel gösterimini Bodrumda yapmaya karar verdiklerini dile getiren Deniz, Bodrum artık kışın da yaşayan bir şehre dönüştü. Sinemalarıyla, kış konserleriyle önümüzdeki yıllarda sanki yaz mevsimi gibi çalışan bir şehre dönüşecektir diye konuştu.
     Filmi hem yönetip hem oynamanın zor olduğunu vurgulayan Deniz, Bir şeyi var edip seyircilerin beğenisine sunmak çok zor bir şey. Ama aynı zamanda da heyecanlı. Allah nazardan saklasın, film şu anda çok iyi gidiyor. Birinci sırada gidiyor. Onun nazarı değdi zaten, göze geldik diye konuştu.
     Bu arada Özcan Deniz ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, kısa süreli izdiham yaşanmasına neden oldu.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Özcan Deniz Bodrumda film gösterimine katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER