Özel İhtisas Komisyonları Toplantısı

Özel İhtisas Komisyonları Toplantısı -Trabzon Valisi Kızılcık, Türkiyenin 10. Kalkınma Planı çerçevesinde Ankarada düzenlenen Özel İhtisas Komisyonları Toplantısına katıldı


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiyenin 10. Kalkınma Planı çerçevesinde Ankarada düzenlenen Özel İhtisas Komisyonları Toplantısına katıldı.
     Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Vali Kızılcık, Kalkınma Bakanlığınca düzenlenen ve 2014-2018 tarihleri arasında uygulanacak olan Türkiyenin 10. Kalkınma Planı çerçevesinde gerçekleştirilen Özel İhtisas Komisyonları (ÖİK) Toplantısına katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, Kızılcıkın şu ifadelerine yer verildi:
     10uncu 5 Yıllık Kalkınma Planı ve bu çerçevedeki ÖİK toplantısı, yerel yönetimler ile yerel kalkınma açısından Trabzon ve ülke için son derece önemlidir. Çalışma, Türkiyenin 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacaktır. ÖİK, Türkiyenin, gelişen ve büyüyen dünyada ilk 10 ekonomi arasına girmesi için çalışacaktır.
     Toplantıya, Vali Kızılcıkın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ve İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Veysel Başerin de katıldığı vurgulandı.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Özel İhtisas Komisyonları Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER