Özel Rahime Batu İlköğretim Okulundan 6

Özel Rahime Batu İlköğretim Okulundan 6 öğrenci, Basketbol Yıldız B Milli Takımı seçmelerine çağrıldı


MALATYA (A.A) - Özel Rahime Batu İlköğretim Okulundan 6 öğrencinin Basketbol Yıldız B Milli Takımı seçmelerine çağrıldığı bildirildi.
     Özel Rahime Batu İlköğretim Okulundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 5-6 Kasım tarihlerinde Şanlıurfada yapılacak Basketbol Yıldız B Milli Takımı seçmelerine Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu Yıldız Basketbol Takımından 6 sporcu davet edildi.
     Okul müdürü Haşim Tezcan, öğrencileri her alanda hayata hazırlamaya çalıştıklarını belirtti. Sporun düzenli ve disiplinli yapıldığı zaman derslere pozitif yönde katkısı olduğunu ifade eden Tezcan, Okulumuzda matematik olimpiyatına hazırlanan ve masa tenisi milli takımında olan öğrencilerimiz bunun en güzel örneğidir. Şanlıurfaya gidecek basketbolcularımızın okulumuzu ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok. Kendilerine başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.
     Basketbol takımının kaptanı Tarık Sina Çayır da Seviye Belirleme Sınavı (SBS) hazırlıklarını ve basketbol antrenmanlarını aksatmadan bir arada götürdüklerini belirterek, hedeflerinin milli takım forması giymek olduğunu söyledi.
     Çayır, seçmelerde de bunun için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Özel Rahime Batu İlköğretim Okulundan 6 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER