Özhaseki, Yılın En İyi Turizm Belediye

Özhaseki, Yılın En İyi Turizm Belediye Başkanı seçildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 4. Tourexpi Destinasyon Yönetim Ödülleri kapsamında Yılın En İyi Turizm Belediye Başkanı seçildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özhaseki, 8 yıldır 4 dilde yayın yapan, turizm sektörünün bilgilendirme ve haber platformu Tourexpinin yurt içinden ve yurt dışından 40 binden fazla okuyucusunun oylarıyla belirlenen en iyi destinasyon yöneticilerine ödül verilmesi törenine katıldı.
     Almanyanın başkenti Berlinde düzenlenen Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarında gerçekleşen törene, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda turizmci, bürokrat ve siyasetçi de katıldı.
     Erciyes Dağında büyük bir yatırım ile uluslararası standartlarda kayak merkezi yapılmasına öncülük ettiği ve bu dev proje için kentin kaynaklarını akıllıca ve cesaretle kullandığı için Yılın En İyi Turizm Belediye Başkanı seçilen Başkan Özhaseki, ödülünü, Tourexpi yetkililerinden aldı.
     Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezini Berlinde de tanıtma imkanı bulan Başkan Özhaseki, Erciyese yapılan yatırımları anlatarak, Erciyesin yakın zamanda dünyanın en gözde kayak merkezlerinden biri olacağını söyledi.
     Ödül törenin ardından Başkan Özhaseki, Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarını gezerek incelemelerde bulundu.
     Büyükşehir Belediyesinden yöneticilerle birlikte stantları dolaşan Başkan Özhaseki, stant yetkililerinden bilgi aldı.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Özhaseki, Yılın En İyi Turizm Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER