Özhaseki, CHPli Kulkuloğlundan tazminat kazandı

Özhaseki, CHPli Kulkuloğlundan tazminat kazandı -Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlundan 10 bin lira tazminat kazandı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlundan 10 bin lira tazminat kazandı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Özhasekinin, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlerden dolayı CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlu hakkında tazminat davası açtığı ve bu davanın sonuçlandığı bildirildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Katıldığı bir televizyon programında, belediye ile ilgisi olmayan bir davada, sanık konumunda bulunan bir şirketin çalışanları arasındaki konuşmayı Kayseri Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasındaki konuşma gibi lanse edip rüşvet iddiasında bulunan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu aleyhine tazminat davası açıldı. Kayseri 3. Asliye Hukuk Mahkemesindeki dava sonucunda CHPli Kulkuloğlunun Başkan Özhasekiye yönelik sözlerinden dolayı tazminat ödemesine hükmedildi. Kulkuloğlu, 10 bin lira tazminata mahkum edilirken, mahkeme masrafları ve faizler de yine kendisinden tahsil edilecek.
     Açıklamada, mahkeme heyetinin ayrıca tazminatla birlikte karar örneğinin, masrafları davalıdan karşılanmak suretiyle yerel televizyonlardan birinde yayınlanmasına hükmettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Esma Aygün / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Özhaseki, CHPli Kulkuloğlundan tazminat kazandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER