Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü

Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü -Yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna kutlama mesajı yayımladı


MERSİN (A.A) - Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna kutlama mesajı yayımladı.
     Uzun, gücünü halktan ve yasalardan alan Türk polisinin, görevini her zaman büyük bir özveriyle yaptığını ifade etti. Polisin, gerektiğinde canını ortaya koyarak sorumluluklarını yerine getirdiğini belirten Uzun, şöyle devam etti:
     "Türk Polis Teşkilatımız son yıllarda özverili çalışmalarıyla saygın kurumlarımız sıralamasında üst sıralara yükselmiştir. Kuşkusuz bu yükselişte polisimizin fedakar, özverili, sağduyulu, ulusal ve uluslararası ve hukuka uygun çalışmaları etkin rol oynamıştır. Emniyet personeli, organize suç örgütü ve terörle mücadelenin yanı sıra asayiş olaylarında ve sosyal-kültürel proje uygulamalarında da çok büyük başarılara imza atmıştır. Emniyet teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir bilinçle ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine yürekten inanıyoruz."
     Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Türk polisinin milletin huzur ve güvenini sağladığını hatırlattı.
     Polisin adli ve önleyici hizmetlerin yanında eğitim ve sosyal hizmetlerde de görev aldığına dikkati çeken Tuna, şunları kaydetti:
     Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Geçen bu sürede polis teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, bugün modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir polis teşkilatı konumundadır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz."
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt - Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER