Potada derbi heyecanı sürüyor

Potada derbi heyecanı sürüyor -Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş Milangaz, Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında yarın karşı karşıya gelecek -İlk maçta rakibini 96-94 yenen Beşiktaş Milangaz seride 1-0 önd


İSTANBUL (A.A) - Beko Basketbol Liginde Beşiktaş Milangaz ile Fenerbahçe Ülker, play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında yarın karşı karşıya gelecek.
     Fenerbahçe Ülker Arenada saat 20.30da başlayacak çeyrek final mücadelesini, Rüştü Nuran, Ahmet Ersan Ergüler ve Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetecek.
     İki galibiyet alan takımın tur atlayacağı play-off çeyrek final serisinde, ilk maçta Fenerbahçe Ülkeri normal süresi 81-81 tamamlanan karşılaşmada 96-94 yenen Beşiktaş Milangaz, yarınki mücadeleyi de kazanırsa yarı finale yükselecek.
     Karşılaşmayı Fenerbahçe Ülkerin kazanması durumunda ise serinin 3. ve son maçı Beşiktaş Milangaz Arenada yapılacak.
     Derbiyi, kulüpler arasındaki anlaşma gereğince konuk siyah-beyazlı ekibin taraftarı salonda izleyemeyecek.
    
     -İlk maç çekişmeli geçti-
    
     Beşiktaş Milangazın kazandığı çeyrek final serisinin ilk maçı çekişmeye sahne oldu.
     İlk periyodu 25-25 tamamlanan mücadelede Fenerbahçe Ülker 2. periyodu 45-42, 3. periyodu da 60-59 önde geçerken, karşılaşmada normal süre 81-81 tamamlandı. Siyah-beyazlı ilk uzatma devresi sonunda maçı 96-94 kazanarak seride 1-0 üstünlük sağladı.
     Beşiktaş Milangazda Mensah Bonsu ve Hawkins 24er, Arroyo 20 sayı ile etkili bir oyun ortaya koyarken, Fenerbahçe Ülkerde Ömer Onan 24, Gist 16 ve Ukic 15 sayı kaydetti.
     (SEL-TAŞ-KAF)
<< Önceki Haber Potada derbi heyecanı sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER