PTTden ücretsiz bayram kartpostalları

PTTden ücretsiz bayram kartpostalları -PTT Malatya Başmüdürlüğü, alışveriş merkezinde açtığı stantta, yakınlarına ücretsiz bayram kartpostalı göndermek isteyenlere postalama imkanı da sunuyor


MALATYA (A.A) - PTT Malatya Başmüdürlüğü, Malatya Park Alışveriş Merkezinde açtığı stantta, yakınlarının bayramını kutlamak isteyenlere, ücretsiz dağıttığı kartpostalları, stanttan postalama imkanı da sunuyor.
     PTT Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, stantta düzenlediği basın toplantısında, PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü dolayısıyla kampanya başlattıklarını belirtti.
     Kurban Bayramının da yaklaşmasıyla 18-24 Ekim tarihleri arasında tüm PTT iş yerlerinde ve alışveriş merkezinde açtıkları stantta vatandaşlara ücretsiz kartpostal dağıtacaklarını anlatan Özkan, stantta vatandaşlardan kartpostallara kendi el yazılarıyla mesajlar yazmalarını ve yakınlarına göndermelerini isteyeceklerini kaydetti. Özkan, kutlamaların dijital ortama taşındığı günümüzde kartpostal göndererek yapılan kutlamaların daha kalıcı olacağını vurguladı.
     Kampanyanın sadece bayram kartpostalıyla sınırlı olmadığını kaydeden Özkan, 18-24 Ekim tarihlerinde kargoya ya da postaya verilecek kurye, kargo ve kayıtlı küçük paketlerde de yüzde 10 indirimleri bulunduğunu bildirdi. Özkan, Ayrıca Malatya Park alışveriş merkezi müşterilerimiz sevdiklerine alacakları hediyeleri yine alışveriş merkezindeki standımızdan ücretsiz vereceğimiz hediye paketleriyle sevdiklerine gönderebilecekler dedi.
     Konuşmaların ardından Zekai Özkan ve Ali Günaçar, yakınlarına yazdıkları kartpostalları gönderdi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber PTTden ücretsiz bayram kartpostalları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER