PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü

PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü -Kadirlide PTTnin kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, PTTnin kuruluşunun 172. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
     Kadirli PTT Müdür Vekili Erhan Sarız, kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, etkinlikler çerçevesinde, PTT personelinin katılımıyla Atatürk Büstüne çelenk koyulduğunu, Kaymakam Necip Çakmakın makamında ziyaret edildiğini ve PTT çalışmalarının basına tanıtıldığını belirtti.
     Kadirli halkına daha iyi hizmet verebilmek için merkeze bağlı Köprübaşı PTT şubesinin önüne ATM cihazı yerleştirilerek, vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade eden Sarız şunları kaydetti:
     Vatandaşa hizmet etmenin ödül olduğunun bilinci içerisinde olan kurumumuz, şubemizle birlikte tüm bankacılık hizmetlerini, emekli maaş ödemelerini, sigorta, kredi kartı, sabit telefon ve cep telefonu tahsilatı, havale ve nakit ödeme işlemlerini en kısa zamanda vakit kaybetmeden yapabilmektedirler. Kurumumuzda, tüm bankaların kredi kartı borcu ile GSMler, ev telefonu ve internet borçları yatırılabilir. Tüm hatlara kontör yüklemesi yapılabilir, HGS (Otoban Hızlı Geçiş) etiketleri merkezimizde satılmaktadır. Özel günler ve bayramlarda 1 hafta öncesi kargolarda indirim uygulanmaktadır. PTT Kargo Servisi ile hızlı ve güvenli aynı zamanda ucuz kargo hizmetimiz devam etmektedir.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber PTTnin 172. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER