Mersin İdmanyurdu, geçen yıla hasret

Mersin İdmanyurdu, geçen yıla hasret -Geçen sezon 29 yıl aradan sonra ilk kez top koşturmaya başladığı Süper Ligde performansıyla göz dolduran Mersin ekibi, bu sezon 8 haftada sadece 5 puan toplayabildi -Çukurova temsilcisi, geçen y


MERSİN (A.A) - Geçen sezon 29 yıl aradan sonra ilk kez top koşturmaya başladığı Spor Toto Süper Ligde performansıyla göz doldurup 8. haftada 10 puanı hanesine yazdıran Mersin İdmanyurdu, bu yıl ise 8 haftada sadece 5 puan toplayabildi.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, geçen sezon Ankaragücü maçıyla başladığı ve ilk maçta 3 puanla tanıştığı ligde yeni olan Mersin İdmanyurdu, rakiplerinin özellikle dış sahalarda korkulu rüyası haline geldi.
     Ankaragücü, Medicalpark Antalyaspor ve Gaziantepspor maçlarından 3er, Kayserispor maçından 1 puan alan Mersin İdmanyurdu, ligin 8. haftasını 10 puanla 12. sırada tamamladı.
     Bu sezona ise kadrosunda büyük değişiklikler yaparak başlayan kırmızı-lacivertliler, bir türlü mutlu sona ulaşamıyor. 8. haftada Kasımpaşa maçında olduğu gibi öne geçtiği maçlardan da puan kayıpları yaşayan Mersin ekibi, bu sezon geçen senenin yarısı kadar puan topladı.
     Sezonda henüz galibiyet yüzü göremeyen kırmızı şeytanlar, Orduspor, Sivasspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Kasımpaşadan birer puan alabildi.
    
     -Deplasman takımı-
    
     Geçen senenin ilk 8 haftasında aldığı 10 puanın 7sini deplasmanda kazanan kırmızı-lacivertliler, bu sezon topladığı puanların önemli bölümünü de de yine deplasman maçlarından aldı.
     Bu yıl deplasman maçlarına Sivasspor ile başlayan Mersin temsilcisi, 3-3lük beraberlikle sonuçlanan bu maçtan sonra Trabzonspor karşısında 1-1lik, Kasımpaşa maçında da 2-2lik beraberlik gördü.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu, geçen yıla hasret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER