PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Altın: -Bizim felsefemiz ne olursa olsun hiçbir zaman değişmez, Manisaya galibiyet için gideceğiz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Erhan Altın, Bizim felsefemiz ne olursa olsun hiçbir zaman değişmez, Manisaya galibiyet için gideceğiz dedi.
     Altın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haftasonu oynayacakları Manisaspor maçını değerlendirdi.
     Manisanın çok iyi bir takım olduğunu belirten Altın, şunları kaydetti:
     Takım oyununu sahaya çok iyi yansıtan oyuncuları var. Manisasporun tüm maç videolarını aldık. Oyuncularımızla birlikte izleyip planlarımızı ona göre hazırlayacağız. Bizde artık her maçta gol yeme alışkanlığımız Karşıyaka maçıyla birlikte durdurduğumuzu düşünüyorum. Bizim felsefemiz ne olursa olsun hiç bir zaman değişmez, Manisaya galibiyet için gideceğiz. Taraftarlarımızı, yöneticilerimizi artık sevindirerek Samsuna dönmek istiyoruz.
     Öte yandan Samsunspor, Manisaspor hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde başladı. Teknik Direktör Altın, yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular düz koşu, kültür fizik ve çift kale maç yaptı. Anteremanda hafif sakatlıkları bulunan Nsumbu ve Turgay sadece düz koşu yaptı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER