PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: Ligde şu anda bulunduğumuz noktada, sezon sonunda da olmak için vargücümüzle çalışacağız


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Ligde şu anda bulunduğumuz noktada, sezon sonunda da olmak için vargücümüzle çalışacağız dedi.
     Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Osman Özköylü ile futbolcular Ragıp Başdağ, Ozan Tahtaişleyen, Serdar Eyilik ve Sofiane Hanni, Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.
     Başkan Eren, burada yaptığı konuşmada kulüp olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
     Öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını isteyen Eren, Biz kulüp olarak dersimize çok iyi çalışıyoruz. Geride kalan 11 hafta sonunda sezon başında hedeflediğimiz noktadayız. Bulunduğumuz yeri korumak için dersimize çok çalışıp, ödevlerimizi tam yapacağız diye konuştu.
     Osman Özköylü ise takımının ligde bulunduğu konumdan memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     Bu takım, başarılı olmak için kurulmuş bir takım. Başarılı olmak için yapılması gereken neler varsa onları yapmaya çalışıyoruz. Başkanımız Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri bize başarılı olmak için bütün imkanları sundu. Biz de bu güzel şartlar altında en iyisini vermek için çaba gösteriyoruz. İnşallah ligde şu anda bulunduğumuz noktada, sezon sonunda da olmak için vargücümüzle çalışacağız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
     Söyleşi öğrencilerin Ziya Eren, Osman Özköylü ve futbolcularla fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER