PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk: Konya gibi zorlu bir deplasmandan galip ayrıldığımız için çok mutluyuz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Konya gibi zorlu bir deplasmandan galip ayrıldığımız için çok mutluyuz dedi.
     Kaan Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 12nci haftasının kapanış maçında deplasmanda Torku Konyasporu 2-0 mağlup ederek, takipçileriyle puan farkını açtıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
     Konyada iyi bir mücadelenin ardından galip geldiklerini dile getiren Savruk, şunları kaydetti:
     Takımımız karşılaşma boyunca iyi oynadı. Kalemizde fazla pozisyon vermeden bulduğumuz pozisyonları değerlendirerek, 3 puanı alan taraf olduk. Konya gibi zorlu bir deplasmandan galip ayrıldığımız için çok mutluyuz. Biz büyük hedefleri olan büyük bir camiayız. Haftalar ilerledikçe sezon başında belirlediğimiz Süper Lig hedefimize adım adım ilerliyoruz. İnşallah bundan sonra da rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle önümüzdeki maçlara çıkacağız. Torku Konyaspor galibiyetini taraftarımıza armağan ediyoruz. Taraftarlarımızın bize olan desteklerini artırarak devam ettirmelerini arzu ediyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER