Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Vali Balkanlıoğlu, yetiştirme yurdu, huzurevi, emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığını ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yetiştirme yurduna yaptığı ziyarette, çocuklardan eğitimlerine önem vermelerini isteyerek, Biz sahipsiziz, okuyamayız düşüncelerine sakın kapılmayın. Eğer sebat eder okursanız, vali de olursunuz dedi.
     Vali Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Salih Akbaş ve bazı daire müdürleriyle birlikte, Mareşal Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.
     Mareşal Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar ve personelle bayramlaşan Vali Balkanlıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Çocuklara hitaben konuşan Vali Balkanlıoğlu, kendilerine sağlanan imkanları küçümsememelerini isteyerek, Devlet sizi koruma altına almış. Sıcacık üç öğün yemeğiniz, elbiseniz veriliyor. Biz sahipsiziz, okuyamayız düşüncelerine sakın kapılmayın. Eğer sebat eder okursanız, vali de olursunuz. Yetiştirme yurdunda kalıp da hakim, savcı, il emniyet müdürü olanlar var. Elinizdeki imkanı iyi değerlendirin, okumaya devam edin. Biz sizlerin anne babasıyız, sizlerin her türlü sorununu ben dinliyorum diye konuştu.
     Vali Balkanlıoğlu, beraberindekilerle Afyonkarahisar Huzurevinde yaşlılarla bir araya gelerek bayramlaştı. Huzurevi sakinlerinin kendilerine emanet olduğunu, huzur ve mutluluklarını önemsediklerini, mutlu olmalarından mutluluk duyduklarını belirtti.
     Vali Balkanlıoğlu daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, görevleri başındaki personelle bayramlaştı.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER