Regaib Kandili

Regaib Kandili -Özhaseki, Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Özhaseki, mesajında, Regaib Kandilinin Üç Ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olduğunu belirterek şunları kaydetti:
     "Bu gece ile artık, bolluk, bereket, iyilik ve sevginin kalbe dolduğu Üç Aylara ulaşmış ve de on bir ayın sultanı ramazanın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği kanaatindeyim. Regaib Kandilinin aynı zamanda Rabbimizin rahmet ve ihsanının bollaştığı bir gece. Bu gece her zamankinden daha fazla Cenab-ı Allaha yaklaşma gayretinde bulunulması lazım. Ümit ediyor ve inanıyoruz ki, Regaib Kandilinde yapılan dualar kabul olunur."
     Özhaseki, Cenab-ı Hakkın kullarına bu gece engin rahmetiyle mukabele ettiğini o nedenle bu kandil vesilesi ile kendimiz, ailemiz, ülkemiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi.
     Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülen Yüzler Projesi öğrencileri tarafından bu akşam kandil dolayısıyla ilahi ve şiir dinletisi programı düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan program saat 20.00de başlayacak.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER