Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -Armutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Basın Danışmanı Dersuniyelioğlu: "Sivil ve masum insanları hedef alan böyle bir cinayet dünyanın neresinde olursa olsun kınanmaya mahkumdur" (Fotoğra


HATAY (A.A) - Armutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çağrısıyla Hatayda bulunan 16 sivil toplum örgütü ve dernek, Reyhanlıda meydana gelen patlamaya ilişkin basın açıklaması düzenledi.
     Armutlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Basın Danışmanı Soner Dersuniyelioğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyetinde (HGC) düzenlenen basın açıklamasında, grup adına yaptığı açıklamada, Reyhanlıda meydana gelen patlamaların sadece Reyhanlı halkına değil, Hatay halkının kardeşliğine, birlik ve beraberliğine yönelik yapılmış bir saldırı olduğunu söyledi.
     Hatay halkı olarak yüz yıllardır kirli oyunlara gelmediklerini ifade eden Dersuniyelioğlu, "Birileri bizim kardeşliğimizi, dostluğumuzu bozmaya çalışıyor. Fakat biz sağduyulu davranıp kimsenin kirli oyununa gelmeyeceğiz. Tezgahlanan oyunlara karşı dikkatli, sabırlı ve soğukkanlı olmalıyız. Şimdi her zamankinden daha fazla birbirimize ihtiyacımız var. Sivil ve masum insanları hedef alan böyle bir cinayet dünyanın neresinde olursa olsun kınanmaya mahkumdur" diye konuştu.
     Hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulunan Dersuniyelioğlu, meydana gelen olayın bir an önce aydınlatılması gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Halit Demir
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER