Rize Valisi Çakır: Halk Eğitim Merkezi

Rize Valisi Çakır: Halk Eğitim Merkezi kurslarının vatandaşın ayağına gitmesini önemsiyoruz


RİZE (A.A) - Rize Valisi Nurullah Çakır, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursların vatandaşın ayağına gitmesini önemsediklerini söyledi.
     Vali Çakır, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği yabancı dil kursunu ziyaret ederek, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği Başkanı Mustafa Bayraktan bilgi aldı.
     Kursun büyük önem taşıdığını belirten Vali Çakır, Türkiyenin gelişiminde eğitimin ve basının rolü büyük. Türkiyenin önündeki büyük hedeflere ulaşması için her kesimden insanın kendisini geliştirmesi ve yenilemesi son derece önemli. Her şeyi biliyorum diyerek kendimizi geliştirmezsek geleceğe dair hedeflerimiz olamaz. Bu açıdan en ufak bir kıvılcım bile Türkiyenin geleceği açısından çok önemli dedi.
     Çakır, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin son dönemde çok geliştirdiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Artık devletin ayağına giderek hizmet alma devri bitmiştir. Şimdi devlet hizmeti vatandaşının ayağına götürüyor. Bu açıdan Halk Eğitim Merkezi kurslarının vatandaşın ayağına gitmesini önemsiyoruz. Eskiden hayal bile edilemeyen, evde bakım hizmetleri, yerinden eğitim artık hayatımızın bir parçası haline geldi.
     Bayrak, üyelerin her alanda kendilerini yenilemelerini amaçladıklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını ifade ederek, Vali Çakıra ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Rize Valisi Çakır: Halk Eğitim Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER